• Home
  • »
  • Najaarscongres NVOS-NVvP De Kracht van Samen

Najaarscongres NVOS-NVvP De Kracht van Samen

De Kracht van Samen

De Kracht van Samen

Hoe paro en ortho elkaar versterken

In hun streven naar een optimaal resultaat kunnen parodontoloog, orthodontist en tandarts elkaar op meerdere fronten aanvullen. Hoe vinden wij elkaar? Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er op dit gebied? En welke aandachtspunten verdienen alle aandacht tijdens behandeling en controles. NVvP en NVOS organiseren dit congres voor alle mondzorgprofessionals op vrijdag 22 november 2024.

Om de synergie van beide vak-gebieden te belichten, organiseren de NVvP en de NVOS gezamenlijk een najaarscongres voor het hele paro-ortho-team. Onder de titel ‘De Kracht van Samen’ brengen gerenommeerde (inter)nationale sprekers alle potentie van effectief samenwerken uitvoerig in beeld, waarbij lastige situaties uit uw dagelijkse praktijk uitvoerig in beeld gebracht worden.

Effecten en uitdagingen
Wat zijn bijvoorbeeld de uitdagingen bij jongere of oudere ortho-paropatiënten, bij acuut of chronisch tandtrauma? Welke effecten hebben de verschillende soorten ortho-apparatuur op het parodontium en op ontwikkeling van gingivale recessies? En hoe kunnen mondhygiënisten en ortho-assistenten deze effecten minimaliseren? Het congres bestaat uit een hoofd- en parallelmiddagprogramma, meer informatie over de lezingen en tijden vindt u hier.