Locatie

Dit jaar is het SS Rotterdam de locatie voor de najaarsbijeenkomst. We verblijven in de La Fontaine Room.

Dit is één van de voormalig dinerzalen en was vroeger bedoeld voor passagiers van de tweede klasse. In de La Fontaine Room zijn de fabels van de Franse dichter en schrijver Jean de La Fontaine terug te vinden in het keramiekreliëf op de wand en dat brengt de ruimte tot leven. Door de tientallen lampen in de vorm van aangelichte keramische sterren, bollen en ruiten valt deze zaal erg op en vonden wij hem heel geschikt.

Adres:

SS Rotterdam
3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam

Parkeren:

Op de kade zijn meer dan 500 parkeerplekken beschikbaar. Parkeren kost €3 per uur of €15 per dag. Met een dagkaart kun je als hotelgast of bezoeker onbeperkt in- en uitrijden. Ook beschikt het parkeerterrein over oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Een reservering maken voor de parkeerplaats is niet mogelijk. 

Bereikbaarheid & route met auto of OV:

Met de auto

De auto is één van de beste en makkelijkste vervoersmiddelen om het SS Rotterdam te bezoeken. Vanaf de snelweg A16 rij je in 10 minuten naar ons schip. Bekijk de routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Aan het begin van Katendrecht, ligt metrostation Rijnhaven. Hier komt een rechtstreekse metro (lijn D en E) vanaf het centrum (Beurs), het Centraal Station of Ahoy Rotterdam. Op metrostation Rijnhaven stap je over op stadsbus 77 met als eindhalte ‘SS Rotterdam’. De eindhalte is gelegen tegenover het SS Rotterdam.

 

Tot ziens!